Известие

Collapse
No announcement yet.

ALFA 159 или OCTAVIA II ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Maniak
    Пич тва е кола на 1 год. , ти четеш ли какво пиша, 2006 сеп. е излязла от магазина , аз я купих 2007.
    Пич за 1 год може да има 2 челни удара и два пъти да е горяла, така ше я направат че нема да разбереш кво е преживяла тая кола и ше си викаш ехаааа купих си нова кола... ма нищо де иначе нека са бангии алфите, купи си octavia... (за всеки случей пак 2-3-та ръка)
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
    Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

Айде и тука го подкарахме на градски легенди...или пък са евтини провокации
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
        Според мен някой се опитва да ни пързаля нещо. Алфа 159 на няколко месеца или даже година (била произведена септември 2006 и е купена 2007) не може да струва 14 000 евро, освен ако не е катастрофирала или не и се е случвало нещо доста лошо.
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko
          Според мен някой се опитва да ни пързаля нещо. Алфа 159 на няколко месеца или даже година (била произведена септември 2006 и е купена 2007) не може да струва 14 000 евро, освен ако не е катастрофирала или не и се е случвало нещо доста лошо.
          Именно, човекът я е взел "на тънкана" и сега и бере ядовете .
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Абе защо му се връзвате на тоя? Това беше първото му мнение в този форум, няма и подпис. Очевидно човекът е влязъл да се заяжда. Може и да се почерпил леко преди това
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Вие веднага му наскачахте на човека...просто си изразява мнението обаче ние като видим ,че някой нещо говори за Алфа и веднага скачаме.
              Невиждам какво против имате Шкода АЗ И ПРЕДИ КАЗАХ ,ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ САМО АЛФИ НА ПАЗАРА така ,че може да се дискутира съвсем нормално.
              EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman
                Вие веднага му наскачахте на човека...просто си изразява мнението обаче ние като видим ,че някой нещо говори за Алфа и веднага скачаме.
                Невиждам какво против имате Шкода АЗ И ПРЕДИ КАЗАХ ,ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ САМО АЛФИ НА ПАЗАРА така ,че може да се дискутира съвсем нормално.
                Кой на кого е наскачал? Мнението ли си изразявал или с помия ни заливал? Ти прочете ли му постовете, та говориш така?
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Прочетох ги И
                  Доколкото аз знам всеки може да си говори каквото си поиска...но аз и написах ,че в момента в който се заговори нещо не много хубаво за Алфа и става скандал има си мнение човека казал си го е
                  EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman
                    Прочетох ги И
                    Доколкото аз знам всеки може да си говори каквото си поиска...но аз и написах ,че в момента в който се заговори нещо не много хубаво за Алфа и става скандал има си мнение човека казал си го е
                    Ти на това "изказване" ли му викаш:

"Колеги имах Alfa 164 , и не пропускаше момент да не се строши нещо, сега карам 159 и е същия кенеф, красива на външен вид и пълен боклук, продавам я да ми се маха от главата и повече италиянски боклици неща нито да чувам нито да виждам, не всеки може да прави коли."

Аз му викам "плюене". Каквото повикало, такова се обадило. И аз съм си изказал моето мнение, ти защо ми държиш сметка?
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

На колегата Маниак мога само да му кажа, че с нетърпение очаквам да видя следващия италиянски "кенеф" в магазините... и ако е рекъл господ живот и здраве да го прибавя към колекцията от кенефи и БТВ, колега, ако ти се вози в читава 159-ка (щото теб явно са те нашили с твоята за 14000 Евра) ела на някоя сбирка да се повозиш
                      155, 156, 159 That's the way I count
                      Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от kopele-mopele
                        На колегата Маниак мога само да му кажа, че с нетърпение очаквам да видя следващия италиянски "кенеф" в магазините... и ако е рекъл господ живот и здраве да го прибавя към колекцията от кенефи и БТВ, колега, ако ти се вози в читава 159-ка (щото теб явно са те нашили с твоята за 14000 Евра) ела на някоя сбирка да се повозиш
                        БТВ, един колега скоро си ремонтираше 2-те бани в апартамента и се изръси сума пара за специални италиански кенефи
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Oshte li ja podarjavash taja 159-ka
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD
                            Oshte li ja podarjavash taja 159-ka
                            Темете е стар, но можеш да пишеш на л.с.

И ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!! Имаш вече повоче от 80 поста!!!
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                            X